HomeAktuale

Deri në fund të javës PVD me listë për zgjedhjet e KKSH-së

"Dega e PVD-së në Bujanoc, në mbledhjen e mbajtur sot, ka diskutuar mbi rëndësinë e Regjistrimit të popullësisë i cili fillon me 1 Tetor dhe zgjat

Çfarë nuk do të punojë gjatë vikendit?
Manifestim nga fëmijët e E.P. “Gëzimi ynë” në Tërnoc(foto &video)
Barten mjetet për shpenzimet e rrugës dhe shujtat e nxënësve

“Dega e PVD-së në Bujanoc, në mbledhjen e mbajtur sot, ka diskutuar mbi rëndësinë e Regjistrimit të popullësisë i cili fillon me 1 Tetor dhe zgjatë deri me 30 Tetor dhe ka kërkuar nga të gjithë angazhim maksimal, thuhet në kumtesën e këtij subjekti politik.

“Temë e mbledhjes së sotme kanë qenë edhe zgjedhjet e Këshillit Kombëtar të planifikuara për 13 Nëntor.

Në koordinim me Degët në Preshevë dhe Medvegjë, Partia për Veprim Demokratik deri në fund të kësaj jave do ta rrumbullaksoj përpilimin e Listës së PVD për zgjedhjet e 13 Nëntorit”, përfundon njoftimi i PVD-së.

COMMENTS