HomeShoqëri

Nderohet vepra e publicistit Llukman Halili

Bashkësia Lokale e Tërnocit ka përuruar sot një çezme pranë selisë së saj në kujtim të veprës së publicistit, Llukman Halili. Njoftimi i BL së

N.P. Komunalia: Rikthehet furnizimi i rregullt me ujë në Breznicën e Ulët
„ Mjekët e Luginës „ ftojnë kolegët e tyre t’ju bashkangjiten
Zyrtare: Ja kush dhe si mund të hyjë në Kosovë

Bashkësia Lokale e Tërnocit ka përuruar sot një çezme pranë selisë së saj në kujtim të veprës së publicistit, Llukman Halili.

Njoftimi i BL së Tërnocit

Në shenjë kujtimi për të madhin Llukman Halili, ne sot po e bëjmë përurimin e çezmës për bashkëfshatarin tonë, i cili sa qe gjallë nuk u ndal së punuari jo vetëm për Tërnocin, por për gjithë Shqipërinë.

Në emër të Bashkësisë Lokale të Tërnocit, e kemi thirrur këtë përurim të kësaj çezme, të cilën ia kemi kushtuar vëllait, mikut, shokut tonë të dashur Llukman Halili.

Në këtë përurim përveç udhheqsve të institucioneve Lokale morën pjesë edhe këshilltari i Presidencës së Republikës së Shqipërisë si dhe miq nga Kosova.

Po ashtu për nderë të Llukit familja dhe shokët e tij ia dhuruan dy tavolina parkut të fshatit.

Krejt në fund Bashkësia Lokale ftoi të pranishmit për një koktej rasti.

COMMENTS