HomeNë fokus

Ndarja e mjeteve të Qeverisë së Kosovës: Reagojnë PD, LPD dhe PDSH

Tre subjekte politike: Partia Demokratike, Lëvizja e Progresit Demokratik dhe Partia Demokratike Shqiptare, kanë reaguar bashkërisht ndaj rezultaeve të konkursit të KKSH-së për ndarjen e mjeteve të Qeverisë së Kosovës. Ky është reagimi i tyre: Reagim

Vesim ef. Avdiu: Ja pse vlera e Natës së Kadrit është aq e madhe ( Video )
“Po mendojmë globalisht por do të veprojmë në nivel lokal dhe rajonal”
Fejton: Një tregim serbo-shqiptar: Memorandumi i ASHAS-së- Programi Strategjik Kombëtar (Pjesa 4)

Tre subjekte politike: Partia Demokratike, Lëvizja e Progresit Demokratik dhe Partia Demokratike Shqiptare, kanë reaguar bashkërisht ndaj rezultaeve të konkursit të KKSH-së për ndarjen e mjeteve të Qeverisë së Kosovës.

Ky është reagimi i tyre:

Reagim

COMMENTS