HomeShoqëri

N.P. Komunalia: Po punohet për rifurnizim me ujë të pijshëm

N.P. Komunalia ka njoftuar se është duke u punuar për rikthimin e ujit të pijshëm në tre fshatra brenda komunës. "Ndërmarrja Publike Komunalia,

KRYETARI ARIFI PRET MINISTRIN GJERLEK, PËRUROHEN 10 RRUGË LOKALE
Mustafi: Shqiptarët më të diskriminuar se para një dekade
Arifi kërkon nga PD mobilizim të shtuar në prag të zgjedhjeve

N.P. Komunalia ka njoftuar se është duke u punuar për rikthimin e ujit të pijshëm në tre fshatra brenda komunës.

“Ndërmarrja Publike Komunalia, është duke sanuar havarinë në rrjetin e ujësjellësit në dalje të fshatit Tërnoc.

Nderprerja e ujit të pijshëm gjatë ditës së sotme, në fshatin “Lluçan,Turi dhe një pjesë e fshatit Tërnoc”është arsyeja e kësaj havarije ,ku punëtoret e Ndërmarrjes Publike Komunalia janë duke punuar intensivisht qe gjat ditës së sotme të ketë ujë të pijshëm në këto tri fshatra “, thuhet në njoftimin e kësaj ndërmarrje.

COMMENTS