HomeShoqëri

Mustafi takon në Tiranë studentët nga Lugina

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi, ka takuar në Tiranë një grup studentësh nga Lugina. „Bashkëbisedim me disa studentë të L

Çka do të punojë nga 4 maji?
Arifi: Nuk ka marrëveshje pa Luginën
Shkaqet e migrimit të të rinjve sipas Pajazitit

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi, ka takuar në Tiranë një grup studentësh nga Lugina.

„Bashkëbisedim me disa studentë të Luginës së Preshevës në Tiranë.

Pak për studimet e sfidat e tyre, pak për gjendjen politike e sociale në Luginë. Mësova shumë nga entuziazmi dhe energjia e tyre ❤️.

#Bashkë mbështesin njëri-tjetrin, bashkë ia dalin. Krenar!“, ka shkruar Mustafi në Facebook.

COMMENTS