HomePolitikë

Mustafa e Kamberi në Sanxhak

Deputeti popullor, Shaip Kamberi, dhe kryetari i KKSH-së, Ragmi Mustafa, janë duke qëndruar sot në Sanxhak, me ç’rast janë pritur edhe në selinë e

Nesër përsëritja e zgjedhjeve parlamentare në 9 vendvotime në Bujanoc, liderët bëjnë thirrje për pjesëmarrje masive
Mustafa: Koha për tekstet edhe për shkollimin e mesëm
Pajaziti: Beteja për 2.000.000 euro midis Nagip Arifit dhe Ragmi Mustafës

Deputeti popullor, Shaip Kamberi, dhe kryetari i KKSH-së, Ragmi Mustafa, janë duke qëndruar sot në Sanxhak, me ç’rast janë pritur edhe në selinë e Partisë së Aksionit Demokratik e cila udhëhiqet nga Sulejman Ugljanin.

Sipas kumtesës së “SDA Sanxhak” është biseduar për aktivitetin politik në Serbi, rrolin e deputetëve të Grupit Parlamentar “Lugina e Bashkuar- SDA Sanxhak” në ndryshimet e Kushtetutës së Serbisë dhe veçmas në parapërgatitjen për regjistrimin e popullsisë i cili pritet të zhvillohet këtë vjeshtë.

Kjo është kumtesa në verzionin origjinal nga SDA Sanxhak:

Predsjednik poslaničke grupe „Ujedinjena dolina – SDA Sandžaka“ Šaip Kamberi i predsjednik Albanskog nacionalnog vijeća Ragmi Mustafa posjetili su danas Sandžak i Stranku demokratske akcije Sandžaka.

Tokom sastanka još jednom je konstatovano da kao manjinske parlamentarne stranke članice poslaničke grupe „Ujedinjena dolina – SDA Sandžaka“ koja predstavlja jedinu opoziciju u Skupštini Srbije, jesu nezaobilazan faktor u budućim razgovorima o stvaranju uslova za regularne, slobodne, fer i demokratske izbore, na kojima će građani moći bez pritisaka i bez straha da izraze slobodno svoju izbornu volju.

Zaključeno je da će narodni poslanici preuzeti konkretne aktivnosti u procesu izmjene Ustava Srbije i za rješavanje konkretnih problema građana u Sandžaku i Preševskoj dolini.

Fokus današnjeg sastanka bio je i predstojeći popis stanovništva u Srbiji i zemljama u regionu, koji će se održati tokom mjeseca oktobra 2021. godine i izražena je spremnost i puna podrška svim aktivnostima da bi se popisali svi građani Preševske doline i Sandžaka.

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615