HomeKoronavirusi

Masat në fuqi edhe këtë vikend

Anëtarët e Shtabit Qeveritar të Krizës u takuan këtë mëngjes për të shqyrtuar situatën e epidemisë, për të vlerësuar efektet e masave ekzistuese dhe p

24 milionë dinarë (203.400 €) për përkrahjen e bizneseve
Stadiumi i Tërnocit merr pamje tjetër, por ka nevojë edhe për ndihmën tuaj
Ferati: Alarm në Medvegjë, 7 mijë shqiptarë janë pasivizuar deri më tani

Anëtarët e Shtabit Qeveritar të Krizës u takuan këtë mëngjes për të shqyrtuar situatën e epidemisë, për të vlerësuar efektet e masave ekzistuese dhe për të miratuar të rejat, transmeton FOLonline.

Cilat masa do të jenë të vlefshme në Serbi në periudhën e ardhshme?

Shtabi i Krizave ka vendosur që masat që janë aktualisht në fuqi do të mbeten në fuqi edhe gjatë këtij vikendi.

Në fuqi mbetet ndalimi për mbledhjen e më shumë se pesë personave si jashtë ashtu edhe brenda.

Çfarë nuk punon për vikend?

Nuk do të punojnë kafiteritë, restorantet dhe ambiente të tjera hotelierike, sallonet e bukurisë, butiqet, qendrat tregtare, palestrat, pishinat, sallatë e lojërave për fëmijë.

Ditëve të punës, këto veprimtari mund të punojnë deri në orën 17:00 pasdite.

COMMENTS