HomeNë fokus

Miratohet rishikimi i buxhetit

Me 25 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi Komunal i Bujanocit ka miratuar rishikimin e buxhetit për vitin 2021. Kjo pikë e rendi

Gent Cakaj vizitë treditore në Luginë
Paguhen 14 milionë dinarë për studentë
LR për Organin e Përkohshëm: “ZAHVALNICA” me Mirënjohje!

Me 25 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi Komunal i Bujanocit ka miratuar rishikimin e buxhetit për vitin 2021.

Kjo pikë e rendit të ditës ka kaluar pa ndonjë debat, me përjashtim të disa pyetjeve të këshilltarëve dhe propozimit të shefit të GK-së të PVD-së, Ermal Rexhepi, që mjetet e parapara për media të transferohen në vitin tjetër.

Këshilltarët kanë votuar edhe për propozimin e shfrytëzimt të mjeteve të Trupit Kordinues.

Seanca është duke vazhduar me pikat tjera të rendit të ditës.

COMMENTS