HomeDiasporë

LMT mban orë mësimore me fëmijët e diasporës

Lidhja e Mërgimtarëve të Tërnocit-LMT e cila është e organizuar në Zvicër, sot për herë të parë ka zhvilluar aktivitet mësimor me fëmijët e diaspo

Nga ora 22:00 vetëm me kovid çertifikatë
Akademi përkujtimore në 21 vjetorin e rënies së komandant Lleshit (foto)
Nuk ka marrëveshje për targat, bisedimet vazhdojnë nesër

Lidhja e Mërgimtarëve të Tërnocit-LMT e cila është e organizuar në Zvicër, sot për herë të parë ka zhvilluar aktivitet mësimor me fëmijët e diasporës.

Me këtë rast, janë zhvilluar dy orë mësimi në Sh.F. „M.Kadriu“ kushtuar gjuhës shqipe dhe historisë.

„Faleminderit prindërve dhe femijëve për prezencën,  drejtorit të shkollës Vaid Iseni, Diamantit, Leventit dhe dy profesoreshave që na ligjeruan për 2 ore. 🤝👏

Faleminderit Tërnoc qe na bën krenar me të kaluaren dhe historinë! 📖“, ka shkruar në FB kryetari i LMT-së, Besnik Avdiji.

COMMENTS