HomeShoqëri

LDA Ballkan edhe në Luginë

Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe komuna e Bujanocit kanë mirëpritur sot zgjerimin e organizatës “LDA Ballkan” edhe në Luginë. Kështu është thënë

Kosovarët “vërshojnë” Bujanocin për tu vaksinuar kundër Covidit
Qeveria e Kosovës ka themeluar Zyrën për ofrimin e asistencës për qytetarët e Luginës së Preshevës
Cakaj takon Kamberin

Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe komuna e Bujanocit kanë mirëpritur sot zgjerimin e organizatës “LDA Ballkan” edhe në Luginë.

Kështu është thënë në dy takime të ndara që drejtuesit e këtyre dy institucioneve kanë patur me përfaqësuesit e kësaj organizate.

LDA Ballkan operon në 70 vende të ndryshme, përfshirë edhe ato brenda rajonit.

Ajo rreth vetës grumbullon kryesisht të rinjtë.

COMMENTS