HomeAktuale

Kujt po i pengon FOLonline ?

Të nderuar lexues të portalit informativ FOLonline dhe platformës vizuele FOL tv, Ju njoftojmë se në 24 orët e fundit ky mjet informimi është bërë

Cakaj takon studentët nga Lugina
Nuk ka marrëveshje për koalicion as në Tiranë, mundësia e fundit që ajo të arrihet nesër në Bujanoc?
Nuk kalon kërkesa e KSHL-së për rivotim në Tërrnoc (dokument)


Të nderuar lexues të portalit informativ FOLonline dhe platformës vizuele FOL tv,
Ju njoftojmë se në 24 orët e fundit ky mjet informimi është bërë objekt i sulmeve të parreshtura kibernetike.
Sidomos faqja zyrtare e FOLonline në Facebook ka qenë në shënjestër të këtyre sulmeve, ku për pasojë janë shlyer mbi 100 postime.
Redaksia e FOLonline është në pritje të përgjigjes nga stafi i këtij rrjeti social, dhe në varësi të saj do të njoftoj organet kompetente, organizatatat për mbrojtjen e lirisë së mediave dhe gazetarëve, korin diplomatik, etj.
Vlen të thuhet se këto sulme vijnë në kohën e fushatës zgjedhore dhe pas raportimve tona për disa çështje me interes të veçant për publikun.
Pa marrë parasysh atakimin në fjalë, FOLonline do të jetë në shërbim të lexuesve dhe shikuesve duke respektuar në përpikmëri kodeksin profesional.
Liria e shprehjes dhe informimit është e drejtë themelore e njeriut dhe si e tillë duhet të mbrohet me çdo kusht.

COMMENTS