HomeAktuale

Konkurset e KKSH-së për studentë dhe nxënës

Afati për aplikim është 01 Prill 2024 deri me 22 Prill 2024 ora 15:00. Për çdo paqartësi apo pyetje mund të na kontaktoni në nr. tel +381631408

ADSH ka filluar me grumbullimin e nënshkrimeve
Kamberi e akuzon Lajçakun për standarde të dyfishta
Qeveria e Kosovës ndan 17.530 euro për aktivitetet lobuese të përfaqësuesve të Luginës

Afati për aplikim është 01 Prill 2024 deri me 22 Prill 2024 ora 15:00.

Për çdo paqartësi apo pyetje mund të na kontaktoni në nr. tel +381631408945 ose/dhe në email-in kksh.grantet@gmail.com

 

Thirrja për bursat studentore:👇

http://kksh.org/2024/04/01/thirrje-per-bursa-studentore/?fbclid=IëAR2jMËj7p6OvuSlYgr1JeVIhzpKIonf19n8TpLsFK1kËVtYzfdcvFoyAjG8

Thirrja për nxënës pa një prind dhe familjet me tre a më tepër nxënës në procesin arsimor:👇

http://kksh.org/2024/04/01/thirrje-per-ndihme-te-njehershme-financiare-per-nxenesit-pa-asnjeprind-ose-vetem-me-nje-prind-prindi-erit-i-e-te-cileve-kane-vdekur-si-dhe-familjet-me-3-ose-me-shume-femije-ne-procesin-edukativo-ars/

 

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615