HomeShoqëri

Konkurs për pranim në polici

Ministria e Punëve të Brendshme-MPB e Republikës së Serbisë ka shpallur konkurs për trajnimin e 780 policëve të rinj. Në këtë konkurs, 57 vende

Seanca e dytë e KKSH-së
Hapet zyra e KKSH-së në Medvegjë
Arifi: Kërkova garanca ndërkombëtare për procesin e regjistrimit

Ministria e Punëve të Brendshme-MPB e Republikës së Serbisë ka shpallur konkurs për trajnimin e 780 policëve të rinj.

Në këtë konkurs, 57 vende janë të rezervuara për Drejtorinë Policore të Vranjës ku bëjnë pjesë edhe stacionet policore në Bujanoc dhe Preshevë, shkruan FOLonline

Pozicionet e kërkuara:

15 policë

12 policë në komunikacion

30 policë kufitar

Kushtet e konkursit i gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://www.copo.edu.rs/Konkurs_za_upis_780_polaznika_u_Centar_za_osnovnu_policijsku_obuku-160-1-680

 

 

COMMENTS