HomeSport

KF „ Lugina mposhtë Pavllovcin në ndeshjen kontrolluese

Ekipi i parë i KF „ Lugina „ ka mposhtur sot në një ndeshje kontrolluese ekipin e Pavllovcit. Golat për Luginën në këtë ndeshje i shënuan, Fuad Sinani, Nehat Zulfiu, Kamber Kamberi dhe Selim Selimi. Kjo ishte ndeshje miqësore në kuadër të përgatitjeve për fillimin e sezonit të ri.

Bashkëvendasit në mbështetje të Shefatit në Beograd, në mesin e tyre edhe kryetari Arifi
Tërnoci i’a gërditë futbollin kundërshtarëve
KOMUNA E BUJANOCIT NDIHMON K.F.”TËRNOCI”


Ekipi i parë i KF „ Lugina „ ka mposhtur sot në një ndeshje kontrolluese ekipin e Pavllovcit.
Golat për Luginën në këtë ndeshje i shënuan, Fuad Sinani, Nehat Zulfiu, Kamber Kamberi dhe Selim Selimi.
Kjo ishte ndeshje miqësore në kuadër të përgatitjeve për fillimin e sezonit të ri.

COMMENTS