HomePolitikë

Kamberi drekon me Ambasadorin e OSBE-së

Deputeti popullor, Shaip Kamberi, sërish ka qenë nën shoqërimin e Ambasadorit të OSBE-së në Beograd. "Drekë pune në Beograd, me Shefin e Mision

KRZ miraton raportin mbi rezultatin e përgjithshëm të zgjedhjeve parlamentare
Vie uji në Tërnoc
Pajaziti prezanton prurje të reja në APN

Deputeti popullor, Shaip Kamberi, sërish ka qenë nën shoqërimin e Ambasadorit të OSBE-së në Beograd.

“Drekë pune në Beograd, me Shefin e Misionit të OSBE në Serbi, E.T. Jan Brathu, për të intensifikuar bashkëpunimin tonë dhe për t’i ofruar zgjidhje problemeve të shumta të Luginës së Preshevës”, ka shkruar Kamberi në Facebook.

Ndryshe, diplomati norvegjez ka intensifikuar vizitat në Luginë si dhe takimet me përfaqësuesit politik e institucional.

COMMENTS