HomeSport

K.K.”Besa” mbanë provimin më masovik deri më tash

Klubi i Karatesë “Besa” ditën e djeshme ka mbajtur provimin e rradhës për breza me pjesëmarrjen e  31 kandidatëve, edhe ate nga brezi i verdhë der

Ministria Kosovare e Kulturës shpërblen arkitektin nga Bujanoci
Lutfiu: I drejtë solidarizimi me Ukrainën, por pse heshtja ndaj Luginës?!
Shqiprim Arifi i jep fund politikës aktive, ja si e komenton emërimin e Ragmi Mustafës si kryetar të përkohshëm

Klubi i Karatesë “Besa” ditën e djeshme ka mbajtur provimin e rradhës për breza me pjesëmarrjen e  31 kandidatëve, edhe ate nga brezi i verdhë deri tek brezi i kaftë (8Kyu-1Kyu).

Të gjithë kandidatët e kaluan me sukses provimin ku disa prej tyre treguan aftësi të larta profesionale.

Vlen të theksohet se ky ishte një nga provimet më masovike në histori te klubit Besa.

Në përbërje të komisionit ishin:Ramiz Asllani, Seuda Destani Fazliu dhe Halil Xhelili.

Kryesia e klubit përmes një postimi i ka uruar te gjithë nxënësit për suksesin e treguar në provim e njëkohësisht i ka inkurajuar që të punojnë edhe në të ardhmen.

 

COMMENTS