HomeNë fokus

“Gulfaten” Ambasadat e Gjermanisë: tash e tutje me short për termin

Ambasadat e Gjermanisë në shtetet e Ballkanit Perëndimor, kanë njoftuar se kanë ndryshuar procedurën e dhënies së terminëve për viza pune. Në n

LPD e gatshme për zgjedhje
Vrasje e rëndë në qendër të Bujanocit
Sesione informuese: Përfshirja e pjesëtarëve të pakicave etnike në trajnim themelor policor dhe të studimeve në Universitetin policor të kriminalistikës

Ambasadat e Gjermanisë në shtetet e Ballkanit Perëndimor, kanë njoftuar se kanë ndryshuar procedurën e dhënies së terminëve për viza pune.

Në njoftimin e ambasadave thuhet se në fillim të secilit muaj do të hapet dhe do të qëndroj e hapur për 17 ditë një listë e regjistrimeve për termine.

Dhënia e vizave të punës do të ndryshoj duke filluar nga data 01.12.2021.

“Për shkak të kërkesës tejet të lartë për caktim të termineve, e cila i tejkalon dukshëm terminet që janë në dispozicion, duke filluar nga dhjetori 2021 terminet do të caktohen nëpërmjet procedurës së tërheqjes së shortit”, thuhet ndër të tjera në njoftimet  e ambasadve të Gjermanisë.

Shtetasit e Serbisë njoftimin e plotë mund ta lexojnë në këtë vegëz:

https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/visa-einreise/-/2310110

COMMENTS