HomeNë fokus

Diplomati i SHBA-së takohet me Ramadanin

Kryetari i KK të Bujanocit, Enver Ramadani, ka pritur sot këshilltarin politik të Ambasadës së ShBa në Beograd, Thomas Lee. Postimi i Ramadanit

TIKA turke e gatshme të investojë në Bilaç
Ora policore prej 13, cka nëse dalni dhe ndaloheni nga policia
Nuk ka marrëveshje për targat, bisedimet vazhdojnë nesër

Kryetari i KK të Bujanocit, Enver Ramadani, ka pritur sot këshilltarin politik të Ambasadës së ShBa në Beograd, Thomas Lee.

Postimi i Ramadanit:

Sot prita në takim përfaqësuesin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës z. Thomas Lee, me të cilin biseduam për problemet e qytetarëve të komunës sonë.

Me këtë rast njoftova për situatën politike dhe problemet që po ballafaqohen qytetarët tanë, njëherit potencova çështjen e pasivizimit të adresave, mosnjohjen e diplomave edhe pas marrëveshjes së Washingtonit, mungesën e investimeve dhe mospërfshirjen e shqiptarëve në institucionet shtetërore.

Z. Thomas Lee u zotua se gjitha këto probleme do ti adresojnë dhe do të jemi bashkëpunues për zgjidhjen e tyre.

COMMENTS