HomeAktuale

Drejtuesit e APN-së në gjyq për flamurin

Në Gjykatën për Kundërvajtje të Vranjës, njësia në Bujanoc, ka nisur sot procesi gjyqësor ndaj drejtuesve të Alternativës për Ndryshim, Shqiprim A

Dezinfektohen shkollat, të gatshme për vitin e ri mësimor
Alarme për bomba në shkolla gjithandej, por edhe në institucione tjera…
Konkurs për projektet kulturore

Në Gjykatën për Kundërvajtje të Vranjës, njësia në Bujanoc, ka nisur sot procesi gjyqësor ndaj drejtuesve të Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi dhe Arbër Pajaziti, lidhur me përdorimin e flamurit kombëtar shqiptar.

Ata akuzohen për vendosjen e flamurit kombëtar në selinë e APN-së në Bujanoc me rastin e 28 nëntorit të vitit 2020.

Për këtë “shkelje” të kundërvajtjes është paraparë dënimi në vlerë prej 50 mijë dinarësh e sipër.

 

COMMENTS