HomeKoronavirusi

Dezinfektohen shkollat, të gatshme për vitin e ri mësimor

Shkollat në komunën e Bujanocit i’u janë nënshtruar një dezinfektimi të gjërë në prag të fillimit të vitit të ri mësimor, raporton FOLonline. Përme

Salihi: Nga këto zgjedhje të gjithë duhet të marrim mësim
Asfaltohet rruga në qendër, vihet në funksion kolektori i kanalizimit
Meçi i Shefat Isufit edhe në sheshin e Bujanocit


Shkollat në komunën e Bujanocit i’u janë nënshtruar një dezinfektimi të gjërë në prag të fillimit të vitit të ri mësimor, raporton FOLonline.
Përmes një shkrese, drejtori i Stacionit të Veterinarisë, Dr.Vet.med. Miodrag Miljkoviq, ka njoftuar komunën dhe Shtabin për Situata të Jashtëzakonshme se gjatë ditës së sotme do të dezinfektohen katër shkollat e mbetura në: Dobrosin, Levosojë, Osllarë dhe Klenik, ndërsa për shkak të punimeve, Shkolla e Mesme Profesionale „ Sveti Sava „ do të dezinfektohet të hënën.
Sipas njoftimit, të gjitha shkollat tjera janë dezinfektuar, përfshirë edhe objektet ndihmëse dhe oborret e tyre.
Njoftimi i Stacionit të Veterinarisë në Bujanoc:

COMMENTS