HomeBiznes

Çorapët për Kompaninë Ndërkombëtare “Fila” do të prodhohen në Medvegjë

Afaristi i njohur nga Medvegja, Muharrem Salihu, ka njoftuar se ka arritur marrëveshje me Kompaninë Ndërkombëtare „Fila“ për prodhimin e çorapëve

Turpëruese: Dëmtohen rekuizitet tek parku në Tërnoc
Në Bujanoc ofrohen shërbime seksuale me pagesë
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Zona Tokësore e Sigurisë, poligon për veprime të reja (pjesa 21)

Afaristi i njohur nga Medvegja, Muharrem Salihu, ka njoftuar se ka arritur marrëveshje me Kompaninë Ndërkombëtare „Fila“ për prodhimin e çorapëve në Medvegjë.

Marrëveshja e arritur sot me Kompaninë “FILA” në zyren për Europë dhe Azi, me fabrikën tonë në Medvegjë pêr prodhimin e çorapëve, është rezultat i angazhimit tonë te vazhdueshëm sasisorë dhe cilësor!

Përtej faktit të  rihapjes së dyerëve te fabrikës tonë “MEDINVEST “ në Medvegjë e cila per arsye Pandemie u mbyll, kjo marveshje siguron një bashkëpunim afat-gjate, për  tër kapcitetet tona prodhuese!.

Gjej rastin për të uruar festat e nëntorit, bashkepunetorëve tanë, si dhe kthimin e shpejtë në vendet e tyre të punës „ ka shkruar Salihu në Facebook.

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615