HomeNë fokus

Cilat ditë do të ketë përsëri reshje dhe si do të jetë moti?

Pas reshjeve të pandërprera të shiut për 48 orë dhe përmbytjeve të krijuara, shumica e qytetarëve i kanë sytë nga qielli për të parë motin dhe reshj

Fejton: Një tregim serbo-shqiptar: Seanca e tetë e Komitetit Qendror të LKS-së: Lindja e liderit (pjesa 5)
PD „tregon dhëmbët“
Arifi: Shqiptarët duhet të jenë falenderues ndaj ambasadorit Walker

Pas reshjeve të pandërprera të shiut për 48 orë dhe përmbytjeve të krijuara, shumica e qytetarëve i kanë sytë nga qielli për të parë motin dhe reshjet eventuale.

Por faqja me renome Accuweather.com paralajmëron se gjatë 24 orëve të ardhshme në komunën e Bujanocit mundësitë e reshjeve të shiut janë vetëm 24 %, transmeton FOLonline.

Sipas kësaj faqeje, të reshurat do të kthehen të mërkurën dhe të enjten, edhe atë të borës. Paralajmërohet se mundësia e reshjeve për këto dy ditë shkon në 60 %.

Për pasojë do të bien dukshëm edhe temperaturat, kështu që nga fundi i javës ato do të sillen midis – 12 gjatë natës, deri në -2 gjatë ditës.

Kjo është prognoza meterologjike për 7 ditët e ardhshme në Bujanoc:

COMMENTS