HomeAktuale

Çertifikohet Lista e përbashkët për parlamentaret, votohet për numrin 16

Foto: Fonet Komisioni Republikan Zgjedhor sapo ka çertifikuar Listën e përbashkët zgjedhore të subjekteve politike shqiptare për zgjedhjet repu

Grupi Punues për Mbrojtjen e Gazetarëve zbarkoi në Vranjë, kërkohet reagim më efikas i policisë dhe prokurorisë
Çka fitoi Lugina nga takimi i dy qeverive?
Arifi: Nëse jo nga Kosova, nga kush mund të kërkojë ndihmë Lugina?

Foto: Fonet

Komisioni Republikan Zgjedhor sapo ka çertifikuar Listën e përbashkët zgjedhore të subjekteve politike shqiptare për zgjedhjet republikane të 21 qershorit, shkruan FOLonline.
Kështu, „ Alternative Demokratike Shqiptare -Lugina e Bashkuar „ është radhitur me numrin 16 në listën zgjedhore për zgjedhjet parlamentare.
Lajmin e ka konfirmuar edhe bartësi i Listës së ADSH- LB, Shaip Kamberi.

Postimi i plotë i Kamberit:

ADSH – Lugina e Bashkuar #16Sapo u certifikua Lista e përbashkët e partive politike shqiptare për pjesmarrje në…

Gepostet von Shaip Kamberi am Freitag, 5. Juni 2020

COMMENTS