HomeNë fokus

Bujanoci me kryeshef të ri të administratës lokale, me komision të ri për projekte nga sporti, me xhirollogari të re devizore….

Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit pasi ka miratuar dorëheqjen e kryeshefit të administratës, Fadil Aliti, në seancën e sotme, në këtë pozicion

Komenti i Pajazitit për heqjen e Situatës së Jashtëzakonshme në Bujanoc
Arifi kërkon nga PD mobilizim të shtuar në prag të zgjedhjeve
Nuk ka marrëveshje për targat, bisedimet vazhdojnë nesër


Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit pasi ka miratuar dorëheqjen e kryeshefit të administratës, Fadil Aliti, në seancën e sotme, në këtë pozicion si ushtrues detyre ka emëruar, Nasim Rexhepin.
Poashtu, në takimin e sotëm janë shkarkuar dhe emëruar disa komisione, si ai për përcjelljen e investimeve, konkursin për sport, etj.
Ndër të tjera, ësshtë dhënë pëlqim për N.P. Komunalia lidhur me vendimin e tyre për punëtorët si dhe është vendosur për hapjen e një xhirollogarie devizore të komunës për pagesën eventuale të disa mjeteve nga qeveria e Kosovës.

Njoftimi i faqes zyrtare të komunës mbi emërimin e Nasim Rexhepit si U.D. të kryeshefit të administratës komunale:

Nasim Rexhepi emërohet ushtrues detyre i kryeshefit të administratës komunale të BujanocitNë mbledhjen e tretë të…

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Mittwoch, 9. September 2020

COMMENTS