HomeShoqëri

Bujanoci me doktor të ri të shkencave juridike

Komunës së Bujanocit sot i’u është shtuar edhe një doktor i shkencave juridike. Bëhet fjalë për Fejzi Beqirin, zyrtarin e Administratës Lokale

Fillon shpërndarja e teksteve falas për parashkollorët
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Ushtria Çlirimtare e Kosovës – kur, si dhe pse (pjesa 17)
DASH: SHQIPTARËT E LUGINËS JANË SUBJEKT I DISKRIMINIMIT DHE PAPUNËSISË DISPROPORCIONALE

Komunës së Bujanocit sot i’u është shtuar edhe një doktor i shkencave juridike.

Bëhet fjalë për Fejzi Beqirin, zyrtarin e Administratës Lokale i cili sot në Universitetin Publik të Mostarit ( Bosnjë dhe Hercegovinë) ka mbrojtur disertacionin e doktoraturës me titull „ Trafikimi me organe njerëzore si formë e krimit të organizuar“.

Lajmin e bëri publik vet Beqiri përmes këtij postimi në Facebook:

Të dashur miq,

Pas punës sistematike disavjeçare shkencore, sot me 09 shkurt 2022 në Fakultetin Juridik pranë Universitetit publik të Mostarit mbrojta disertacionin e doktoratës me titull „Trafikimi me organe njerëzore si formë e krimit të organizuar“, ku mora titullin ” Doktor i shkencave jurdike-penale” pranë komisionit në përbërje prej: prof.dr. Ivan Zovko – kryetar, prof. dr. Amila Ferhatoviq – mentore si dhe prof.dr. Ivana Stjepanoviq– anëtare.

Faleminderit Zotit, familjes time, bashkëshortes  dhe të gjithë atyre që me përkrahën gjate këtyre viteve.

Ndërtimi zhvillohet me heshtje e qetësi, zhurmën e bën shkatërrimi.

COMMENTS