HomeShoqëri

Asfaltohen disa rrugë në Konçul

Në fshatin Konçul ka nisur asfaltimi i disa rrugëve si rrjedhojë e kontratës së nënshkruar në vitin 2019, ka njoftuar komuna e Bujanocit, transmeton

Veli Mustafa zgjidhet kryetar i Degës së APN-së në Preshevë
Trupi Kordinues shpall konkurs për ndërmarrësit
Reagon Pajaziti: Përgjegjës për prishjen e shumicës shqiptare janë PD dhe PVD


Në fshatin Konçul ka nisur asfaltimi i disa rrugëve si rrjedhojë e kontratës së nënshkruar në vitin 2019, ka njoftuar komuna e Bujanocit, transmeton FOLonline.
Punëkryes i punimeve është ndërmarrja „ Saba Bellça „.

Sot, ka filluar asfaltimi i disa rrugëve në fshatin Konçul, projekt ky i nënshkruar në vitin 2019, që kap vlerën prej…

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Montag, 10. August 2020

 

COMMENTS