Arrestohet pronari i lokalit në Bujanoc, hapi lokalin së bashku mysafir të tjerë

HomeAktuale

Arrestohet pronari i lokalit në Bujanoc, hapi lokalin së bashku mysafir të tjerë

Policia arrestoi E.S në Bujanoc. (1988) sepse atë e gjeti atë në objektin e tij hotelerik, “së bashku me disa qytetarë të tjerë”, duke shkelur kështu

Përfundon takimi Vuçiq- deputetët shqiptarë
Pajaziti kërkon shtimin e kapaciteteve në polici
Studiuesit kanë zbuluar se ka tri variante të coronavirusit të ri, të përhapur në të gjithë botën

Policia arrestoi E.S në Bujanoc. (1988) sepse atë e gjeti atë në objektin e tij hotelerik, “së bashku me disa qytetarë të tjerë”, duke shkelur kështu masën që ndalonte funksionimin e ambienteve të mikpritjes gjatë gjendjes së jashtëzakonshme.

Sipas një deklarate nga Policia në Vranjë, ai u arrestua me dyshimin se kishte kryer veprën penale Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë Epidemisë.

I dyshuari është dërguar para Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, dhe gjyqtari për procedurat paraprake të Gjykatës Themelore në Bujanoc ka urdhëruar që të ai të ndalohet të largohet nga banesa.

COMMENTS