HomeAktuale

APN vazhdon me grumbullimin e nënshkrimeve

Alternativa për Ndryshim në Bujanoc ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve në vijim do të bëjë grumbullimin e nënshrimeve në përkrahje të Listës për zgje

Arifi takon kryetarët e Gjilanit dhe Kamenicës
Komuna po shlyen borxhe dhe po rregullon rrymën
Arifi në Tetovë dhe Pogradec

Alternativa për Ndryshim në Bujanoc ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve në vijim do të bëjë grumbullimin e nënshrimeve në përkrahje të Listës për zgjedhjet lokale të 21 qershorit, raporton Folonline.com.
Siç njoftohet përmes profilit zyrtar të APN-së në Bujanoc, nënshkrimet grumbullohen në selinë e partisë në Bujanoc, më datat 12 dhe 13 maj.

Njoftimi i plotë i APN-së në Bujanoc

Njoftim:

Pas heqjes së gjendjes së jashtëzakonshme në Sërbi, APN vazhdon me procesin e përgatitjeve për zgjedhjet e 21 qershorit 2020.

Më datë 12.05.2020 dhe 13.05.2020 ( e martë dhe e mërkure) nga ora 09:00 deri në 18:00, në selinë e APN-së në Bujanoc vazhdojmë me grumbullimin e nënshkrimeve përkrahëse për listën “Alternativa Shqiptare – Arbër Pajaziti”

Ju mirëpresim!

COMMENTS