HomePolitikë

APN fton subjektet shqiptare në konsultime rreth qeverisjes lokale

Kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi, në cilësinë e fituesit të zgjedhjeve lokale në Preshevë i ka ftuar përfaqësuesit e subjektev

Nënshkruhen kontratat: Asfaltime në qytet dhe në disa fshatra
Ambasadori i SHBA-së Kristofer Hill në vizitë dyditore në Luginë
Roth: Serbia po diskriminon pakicën shqiptare, spastrimi etnik i tyre është krim

Kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi, në cilësinë e fituesit të zgjedhjeve lokale në Preshevë i ka ftuar përfaqësuesit e subjekteve tjera që kanë siguruar ulëse në Kuvendin Komunal në konsultime rreth formimit të koalicionit qeverisës lokal.

Takimet janë paraparë të zhvillohen më datën 16 prill ndërsa ftesat kanë shkuar në adresë të PDSH-së, PVD-së, LR-së dhe UDSH-së.

 

COMMENTS