HomeNë fokus

523 elektorë për zgjedhjet e Këshillit Nacional (lista)- dokument

Ministria për të Drejtat e Njeriut, Pakicat dhe Dialogut Shoqëror ka publikuar listën e elektorëve për Zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar.

Ramadani në takim me Parlamentet e nxënësve
A po u përgjigjet Arifi oponentëve politik?”Nuk merrem shumë me ata që merren me mua”…
Remzi Ejupi premton 1000 teste Covid-19 për Luginën

Ministria për të Drejtat e Njeriut, Pakicat dhe Dialogut Shoqëror ka publikuar listën e elektorëve për Zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar.

Kjo ministri ka certifikuar gjithsejt 523 elektorë, raporton FOLonline.

Zgjedhjet për caktimin e 15 anëtarëve të ri të KKSH-së do të mbahen më 7 maj në Bujanoc.

Elektorët do të marrin ftesa për orën e saktë të takimit zgjedhor.

Lista e elektorëve:👇👇

Lista e elektorëve

 

COMMENTS