HomeShoqëri

Zv/kryetari Shaqiri në Çanakala të Turqisë

I ftuar për takim me disa nga biznesmenët më të suksesshëm të Çanakalasë, zëvendës kryetari i komunës së Preshevës, Almin Shaqiri, po qëndron në T

Pajaziti: Nuk është pritur vendim ndryshe nga Këshilli Komunal
Pajaziti: Deponia po digjet, kompetentët në heshtje
Fillon shpërndarja e teksteve falas për parashkollorët

I ftuar për takim me disa nga biznesmenët më të suksesshëm të Çanakalasë, zëvendës kryetari i komunës së Preshevës, Almin Shaqiri, po qëndron në Turqi.

“Në qendër të diskutimeve në takim ishin përballja me sfidat socio-ekonomike në Preshevë, mbi të gjitha mos investimi disa dekador në Luginën e Preshevës. Zëvendës kryetari u shpreh se komuna jonë ka potencialin dhe vullnetin e madh dhe ka hapur dyert për investitorë serioz”, njofton faqja zyrtare e komunës së Preshevës.

” Muajin e ardhshëm komuniteti i bizneseve të Turqisë do ta vizitoj Preshevën; do të kenë rastin të shohin për së afërmi potencialin që jep pozita gjeostrategjike e komunës sonë për investime në të gjitha sferat”, thuhet në njoftim.

COMMENTS