HomeAktuale

Të mërkurën seanca konstituive në Bujanoc

Seanca konstituive e Kuvendit Komunal të Bujanocit pritet të mbahet të mërkurën, raporton FOLonline. Tashmë është caktuar edhe rendi i ditës ku pri

Fjala e redaktorit: (Mos)Uniteti i shqiptarëve të Bujanocit
Mustafa: S’mund të ketë paqe afatgjate mes Kosovës dhe Serbisë pa u zgjidhur çështja e Luginës
Haziri pret Arifin


Seanca konstituive e Kuvendit Komunal të Bujanocit pritet të mbahet të mërkurën, raporton FOLonline.
Tashmë është caktuar edhe rendi i ditës ku pritet të zgjedhen organet e reja të legjilslativit komunal, si kryetari i KK, nënkryetari dhe sekretari.
Pas kësaj seance, mund të pasojë takimi i dytë me zgjedhjen e kryetarit të komunës, zëvednësit të tij dhe anëtarëve të Këshillit Komunal.
Për shkak të situatës emergjente dhe kushteve epidemilogjike, seanca konstituive do të mbahet në sallën e madhe të shtëpisë së kulturës.

COMMENTS