HomeNë fokus

Takohet Këshilli për Siguri i Komunës së Bujanocit

"Në seancën për Siguri dhe parandalim të kriminalitetit të mbajtur sot u diskutua për Rregullimin e trafikut gjatë sezonit të verës ku është kërku

Kamberi thotë se synojnë tri mandate në Parlamentin e Serbisë (video)
Në Bujanoc, hajnat në akcion
Havari në rrjetin e ujësjellësit, Tërnoci mbetet pa ujë

“Në seancën për Siguri dhe parandalim të kriminalitetit të mbajtur sot u diskutua për Rregullimin e trafikut gjatë sezonit të verës ku është kërkuar nga kryeshefi i stacionit policor në Bujanoc të rrisë kujdesin në rregullimin e komunikacionit për shkak të ngulfatjes së trafikut në qendër të qytetit dhe në rrugën e Kosovës, gjegjësisht gjatë këtij sezoni veror”, ka njoftuar kryesuesi i këtij organi, Enver Ramadani.

“Gjithashtu, në mbledhje është aprovuar një Konkluzion në të cilën i është është kërkuar Shkollës së mesme Sveti Sava në Bujanoc të bëjë lirimin e parkingut e kësaj shkolle gjatë periudhës 01 deri më 22 gusht pa pagesë për qytetarët.

Në mbledhje u diskutua edhe për masat mbrojtëse rreth Covid 19, ku raportoi drejtoresha e Shtëpisë Shëndetit në a Bujanoc e cila potencoi për rritjet e rasteve me Covid 19, gjatë muajit korrik.

U kërkua vëmendje dhe kujdes shtesë nga qytetarët për të ruajtur shëndetin dhe t’i përmbahen rregullave të Covid 19”, ka shkruar ndër të tjera Ramadani.

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615