HomeNë fokus

Takohen Nagavci e Mustafa

Në Prishtinë janë takuar sot ministrja kosovare e arsimit, Arbërie Nagavci dhe kryetari i KKKSH-së, Ragmi Mustafa. Ky i fundit përmes Facebooku

Serbia refuzon vizitën e ministrave në Luginë, pasojnë reagimet
Përse po kujdestaron policia tek Lapidari i „Lleshit“ dhe si dështoi vendosja e flamujve në Tërnoc?(foto)
Rrokulliset vetura në rrugën Turi-Tërnoc

Në Prishtinë janë takuar sot ministrja kosovare e arsimit, Arbërie Nagavci dhe kryetari i KKKSH-së, Ragmi Mustafa.

Ky i fundit përmes Facebookut ka njoftuar për temat e bashkëbisedimit.

Postimi i Mustafës:

MBËSHTETJE DHE BASHKËRENDIM NË ARSIM, SPORT E KULTURË

Sot, takova ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI), Arbërie Nagavci dhe zëvendësministri, Dukagjin Pupovci.

Pas përurimit kërkova mbështetjen MASHTI si në procesin e sigurimit të lejeve përdorimit dhe furnizimi me tekste shkollore për nxënësit e Luginës e deri tek modernizimi i shkollave.

Theksova mosnjohjen e diplomave të Kosovës në Serbi të trajtuara në dy marrëveshjet si ajo e Brukselit ashtu edhe Vashingtonit.

Ministrja dhe zëvendësministri u zotuan se ekziston vullnet për të ofruar mbështetje rreth kërkesave të parashtruara.

Vlerësuam se bashkëpunimi dhe bashkërendimi edhe me Ministrinë e Arsimit të Shqipërisë është i rëndësishëm në avancimin e arsimit në Luginë, posaçërisht në përmbylljen e ciklit fillor me tekstet mësimore, përderisa diplomat mbeten pjesë zgjidhjes së shpejtë rajonale.

Ministrja Nagavci ofrojë mbështetje të fuqishme në aktivitetet e përbashkëta kulturore, sportive, garat e ndryshme si dhe përkrahja për bibliotekat shkollore

COMMENTS