HomeAktuale

Takimi,Sinani-Lutfiu: Bashkëkoordinimi ndërinstitucional është i domosdoshëm

Sot është realizuar një takim midis këshilltares së Qeverisë së Kosovës për Luginë, Ardita Sinani dhe kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ne

Takohet Këshilli për Siguri i Komunës së Bujanocit
Nesër në Bujanoc ambasadorët e OSBE-së dhe BE-së, vie edhe ministri Ruzhiq
Si raportuan mediat tjera për rastin e kërcënimeve ndaj redaktorit të FOLonline

Sot është realizuar një takim midis këshilltares së Qeverisë së Kosovës për Luginë, Ardita Sinani dhe kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Nevzad Lutfiu.

Postimi i Sinanit lidhur me takimin:

BASHKËPUNIM, BASHKËRENDIM DHE BASHKËKOORDINIM

Sot, në cilësinë e Këshilltares politike të Qeverisë së Republikës së Kosovës për Luginë, takova kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, z. Nevzad Lutfiun.

Fillimisht z. Lutfiu i urova detyrën e re në krye të KKSH.

Bashkëpunimi, bashkërendimi dhe bashkëkoordinimi ndërinstitucional është i domosdoshëm për arritjen e synimeve tona të përbashkëta.

Pikërisht këto tema ishin thelbi i bashkëbisedimit tonë të sotëm.

COMMENTS