HomeNë fokus

Përfaqësuesit nga Lugina në Parlamentin Evropian nga 12-15 qershor

Deligacioni i përfaqësuesve institucional dhe politikë të shqiptarëve nga Lugina do të qëndrojë në Strazbur nga datat 12 e deri më 15 qershor të k

Kryediplomatja Donika Gërvalla vizitë në Luginë
Komunalia me kryetar të Organit të Përkohshëm
Mungesë kuorumi: Ndërpritet seanca e KK të Bujanocit

Deligacioni i përfaqësuesve institucional dhe politikë të shqiptarëve nga Lugina do të qëndrojë në Strazbur nga datat 12 e deri më 15 qershor të këtij viti.

Gjatë kësaj periudhe delegacioni në fjalë do të ketë takime me zyrtarë të kësaj instance prestigjioze, eurodeputetë, etj.

Tashmë edhe agjenda e takimve është përcaktuar, mëson FOLonline nga burimet e veta.

Siç merret vesh në përbërje të delegacionit i cili do të qëndrojë në Strazbur do të jenë deputeti Shaip Kamberi, kryetari i KKSH, Nevzad Lutfiu, ish kryetari i këtij institucioni, Ragmi Mustafi,kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, këshilltarja e Qeverisë së Kosovës për Luginë, Ardita Sinani.

 

COMMENTS