HomeAktuale

Sonte në 23:00: “ Momentet e fundit të Komandantit “ – Premierë

Sonte në ora 23:00 përmes faqes së Facebookut të FOLonline do të mund të ndiqni premierën e një rrëfimi ekskluziv për momentet e fundit të jetës së Ri

Sesione informuese mbi mbajtjen e zgjedhjeve për KKSH me Kuvend të elektorëve
Kush mund të punojë deri në ora 21:00?
Ja çka do të financojë Shqipëria në Luginë

Sonte në ora 23:00 përmes faqes së Facebookut të FOLonline do të mund të ndiqni premierën e një rrëfimi ekskluziv për momentet e fundit të jetës së Ridvan Qazimit- Komandant Lleshit.
Si i kaloi çastet e fundit të jetës komandanti?
Me kë u takua dhe si shkoi te “ Gurët e buajve “?
Pse shkoi atje dhe me kë ?
Cilat ishin fjalët e fundit të Lleshit ?

Si u vra komandanti ?
Për këto dhe detaje tjera interesante të padëgjuara deri më tash, në veten e parë, flet njëri prej bashkëpuntorëve të komandatit….

Mos harroni të ndiqni faqen tonë në Faccebook duke bërë “ like “.

Sonte, ora 23:00

COMMENTS