HomeNë fokus

 Salihu-Ramadani: Bashkërendimi i veprimeve të dy Kuvendeve

Janë takuar sot kryetarët e Kuvendeve Komunale të Preshevës dhe Bujanocit, Sami Salihu dhe Enver Ramadani. „Një takim koordinimi e bashkëpunimi

Bujanoci me kryeshef të ri të administratës lokale, me komision të ri për projekte nga sporti, me xhirollogari të re devizore….
Mbahen garat komunale të recitimeve në Preshevë, këta janë fituesit (foto)
Zemaj- Mustafa: Të ofrohen shërbime cilësore shëndetësore për shqiptarët

Janë takuar sot kryetarët e Kuvendeve Komunale të Preshevës dhe Bujanocit, Sami Salihu dhe Enver Ramadani.

„Një takim koordinimi e bashkëpunimi e për më tepër edhe vëllazëror me Kryetarin e Kuvendit Komunal të Komunës së Bujanocës z.Enver Ramadani.

Pika kryesore e kësaj vizite nga ana e z.Ramadanit ishte analiza e situatës politike të shqipëtarëve në Luginë të Preshevës si dhe bashkërendimi i veprimeve  të dy Kuvendeve, si organe më të larta të përfaqësimit të qytetarëve“, ka shkruar pas takimit në Facebook kryetari i KK të Preshevës, Sami Salihu.

COMMENTS