HomeShoqëri

Rrugët e kalueshme në Bujanoc

Bora dhe ngricat të cilat janë shkaktuar ditën e djeshme nuk kanë lënë pasoja në komunën e Bujanocit. Rrugët kryesore janë të kalueshme fal rea

Lëvizja për Bujanocin pas marrëveshjes për koalicion paszgjedhor: “Këta për 22 vjet e kanë shkretu dhe zbrazë Bujanocin”
Nga shtatori tekste shkollore si në Shqipëri
Masat në fuqi edhe këtë vikend

Bora dhe ngricat të cilat janë shkaktuar ditën e djeshme nuk kanë lënë pasoja në komunën e Bujanocit.

Rrugët kryesore janë të kalueshme fal reagimit të shpejt të instacave lokale dhe angazhimit të menjëhershëm të makinerive për pastrimin e borës.

Megjithatë, apelohet tek shoferët të kenë kujdes gjatë ngasjes së veturave, sidomos në orët e mbrëmjes.

 

COMMENTS