HomeShoqëri

Punëtorët e Komunalisë tërheqin padinë

73 punëtorë të N.P. „ Komunalia „ do t’i tërheqin paditë e tyre ndaj kësaj ndërmarrjeje në emër të shujtave dhe regresit, transmeton FOLonline njoft

Mustafa kërkon nga qeveria zbatimin e “Planit 7 pikësh”
Pushkë automatike në varrezat e Bujanocit
Bujanoci në prag të investimit më të madh në histori


73 punëtorë të N.P. „ Komunalia „ do t’i tërheqin paditë e tyre ndaj kësaj ndërmarrjeje në emër të shujtave dhe regresit, transmeton FOLonline njoftimin e publikuar nga ana e faqes zyrtare të komunës në F.B.
Sipas këtij njoftimi, paditë tërhiqen pas një marrëveshjeje midis Sindikatës së punëtorëve të kësaj ndërmarrjeje me udhëheqësinë e re të „ Komunalisë „ dhe vet kryetarin e komunës, Nagip Arifi.
Në këtë njoftim theksohet se ky problem ishte trashëguar nga ish- udhëheqja e kësaj ndërmarrje publike.

N.P Komunalia zgjidh problemin shumëvjeçar me punëtorët e vet.Udhëheqësia e re e NP Komunalisë në bashkëpunim me…

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Montag, 7. September 2020

COMMENTS