HomeAktuale

Pini sonte dhe pastrohuni, nesër s’ka ujë!

Qyteti i Bujanocit nesër do të mbetet pa ujë të pijshëm. E gjithë kjo si pasojë e havarisë së shkaktuar në një rrugë të qytetit, transmeton FOLonlin

TIKA turke rikthehet nè Bujanoc
Ambasada e Shqipërisë përshëndet vendimin e KK të Bujanocit
Takime me senatorë


Qyteti i Bujanocit nesër do të mbetet pa ujë të pijshëm. E gjithë kjo si pasojë e havarisë së shkaktuar në një rrugë të qytetit, transmeton FOLonline.
Komuna e Bujanocit, përmes faqes zyrtare në Facebook ka njoftuar se ekipet e N.P. Komunalia do të bëjnë përpjekjen maksimale që gjendja të sanohet dhe furnizimi me ujë të kthehet në normalitet.

Njoftim me rëndësi për qytetarët e Bujanocit!Për shkakë të një havarie në rrjetin e ujësjellësit në rrugën “Josifa…

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Donnerstag, 4. Juni 2020

COMMENTS