HomePolitikë

Pas marrëveshjes, që nesër nënshkrimet

Pas marrëveshjes së arritur sot, përfaqësuesit e Koalicionit të Shqiptarëve të Luginës menjëherë kanë ftuar qytetarët për grumbullimin e nënshkrim

Përmbyllet vizita në Strazburg
Përfundon projekti “MË PAK MBETURINA, MË PAK RREZIK, MË SHUMË SHËNDET”
Haradinaj-Stublla: Situata në Luginë është alarmante

Pas marrëveshjes së arritur sot, përfaqësuesit e Koalicionit të Shqiptarëve të Luginës menjëherë kanë ftuar qytetarët për grumbullimin e nënshkrimeve në përkrahje të listës.

Ky është njoftimi:

KOALICIONI I SHQIPTARËVE TË LUGINËS fillon me grumbullimin e nënshkrimeve përkrahëse në Bujanoc dhe Preshevë

Ftohen të gjithë qytetarët shqiptar të Komunës së Bujanocit dhe Preshevës që me nënshkrimin e tyre t’i japin mbështetje Listës “Koalicioni i shqiptarëve të Luginës”.

Grumbullimi i nënshkrimeve në Bujanoc do të fillojë nga ora 08:00 në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc.

Në Preshevë, me fillim nga ora 16:00, në Zyrat e Partisë për Veprim Demokratik.

COMMENTS