HomeNë fokus

Pajaziti: Shtëpia e kriptovalutave dhe bizneset politike

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, ka shfaqur dyshimin se në shtëpinë e kulturës në Bujanoc po prodhohen kriptovalut

PVD me ftesë publike për takim të premten
APN grumbullon nënshkrime për Parlamentaret, Pajaziti bënë thirrje për përkrahje masive
Masat ekzistuese, shkurtimi i orarit deri në 18:00, mbyllja për vikend?

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, ka shfaqur dyshimin se në shtëpinë e kulturës në Bujanoc po prodhohen kriptovalutat.

Përmes një postimi në Facebook, Pajaziti ka shprehur hamendjen për  faturën prej 300 mijë dinarëve në emër të harxhimit të rrymës elektrike në këtë institucion duke lënë të kuptohet se ky vend është shndërruar në objekt biznesi.

Poashtu, Pajaziti ka kundërshtuar mënyrën e subvensionimit të bizneseve nga ana e komunës së Bujanocit, duke e quajtur si konkurs politik.

Postimi i Pajazitit:

Vjen kërrcënimi për të shikuar si janë hargjuar 300.000 dinarë rrymë në “Shtëpinë e (kriptovalutave dhe biznesit) Kulturës”, harrohen parimet dhe bllokada për subvencione.

Pripozim-vendimi politik për bizneset lokale sipas parimit ky i joni-ky i juvi më në fund kalon në komison. Por, ju pushteti i “shqiptarëve” a po na tregoni kush e solli listën e bizenseve për serbët dhe cilët ishin kriteret e vlerësimit për konkuruesit?!

Ky pushtet, është më i dobëti dhe më skandalozi që kur ekziston kjo komunë.

 

 

COMMENTS