HomeShoqëri

N.P. Komunalia: Rikthehet furnizimi i rregullt me ujë në Breznicën e Ulët

Përmes një njoftimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, N.P. Komunalia ka njoftuar se është zgjidhur problemi me ujë të pijshëm në Breznicë të ulë

Pajaziti: Krerët e Bujanocit nuk kanë ditur të menaxhojnë projektet e mëdha
Edhe 6 persona me koronë, numri shkon në 160
Çfarë thotë rezoluta për pasivizimin e shqiptarëve në Serbi?

Përmes një njoftimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, N.P. Komunalia ka njoftuar se është zgjidhur problemi me ujë të pijshëm në Breznicë të ulët.

Njoftimi i plotë:

Pas më shumë së 10 vite të ballafaqimit me problemin  e furnizimit me ujë, me në fund është zgjidhur kjo brengë për këta qytetarë. E gjithë kjo ka ndodhur fal intervenimit i cili  është realizuar këto ditë ku është sanuar defekti dhe është dizajnuar një zgjidhje shumë  e mirë dhe afatgjate, e cila ofron siguri për furnizim konstant me ujë madje edhe në ditët me vapë e temperatura të larta.

Vlenë të ceket që kjo zgjidhje e ofruar ka sjellur edhe benefite të tjera duke reduktuar kostot shtesë si dhe duke ulur shpenzimet ne masë mjaftë të madhe si psh: Eleminim i avarisë(humbje e ujit pa nevojë), kursim i energjisë elektrike, kursim i klorit,kursim i punës së pompave…etj.

Duhet theksuar që kjo mungesë e ujit ka qenë si pasojë që nga fillimi i instalimit jo adekuat, me ç’ rast ka pësuar popullata e asaj ane.

Edhe njëhere urime për banoret e Breznicës se ulët, ta gëzoni e ta shfrytëzoni për nevojat tuaja!

COMMENTS