HomeShoqëri

Musliu: Faleminderit!

Zv/kryetari i komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, ka falenderuar sot të gjithë kontribuesit e regjistrimit të popullsisë i cili përmbyllet sot.

Lajmi i fundit:Tërrnoci shkon në zgjedhje për herën e katërt?
Ja çka do të financojë Shqipëria në Luginë
Kujdes: Ja çka i bënë Covidi mushkërive tuaja, përvojat nga Bujanoci dhe Presheva

Zv/kryetari i komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, ka falenderuar sot të gjithë kontribuesit e regjistrimit të popullsisë i cili përmbyllet sot.

Postimi i Musliut:

Sot po përmbyllim një kauzë të përbashkët,
Filluam bashkë dhe po e përfundojmë bashkë.

Faleminderit gjithë popullsisë shqiptare, në diasporë e në vendet tona, që ju përgjigjën pozitivisht e masivisht regjistrimit,

Faleminderit instruktorëve e regjistruesve që ishin në terren për të regjistruar çdo shqiptar në këtë vend,

Sot po triumfojmë me të vërtetën, me ekzistencën tonë.

Autokton e shqiptarë!

Faleminderit përjetësisht e përzemërsisht 🇦🇱

COMMENTS