HomeTeknologji

Mirënjohje për Amarin nga Bujanoci

  Albanian ICT Awards ka nderuar me Mirënjohje Amar Isenin nga Bujanoci për prirjen e tij të avancuar në fushën e informatikës. Në një

Turpëruese: Dëmtohen rekuizitet tek parku në Tërnoc
“Dosja-Zgjedhjet në Tërrnoc”: Gjykata mund të vendos deri më 21.05, ora 9:55 ( dokument)
Vendimi hyri në fuqi: Nga sot shlirshëm në kufijtë e Serbisë, pa teste

 

Albanian ICT Awards ka nderuar me Mirënjohje Amar Isenin nga Bujanoci për prirjen e tij të avancuar në fushën e informatikës.

Në një gala mbrëmje të mbajtur në Tiranë, djaloshi nga Bujanoci u nderua për aftësitë e spikatura në zhvillimin e lojërave kompjuterike përmes platformës Unity.

Amari ka dëshmuar talentin e tij në krijimin e lojës “Timezoid 1” dhe “Timezoid 2”.

 

 

COMMENTS