HomeShoqëri

Miratohet buxheti i përkohshëm i komunës së Preshevës

Sot u mbajt seanca e tretë e Këshillit komunal në Preshevë. "Përveç tjerash, në seancë si pikë e veçantë e rendit të ditës ishte dhe miratimi i

Tubohet Kuvendi Komunal: Ja për çka do të diskutohet
Konkurs për punë në Barnatoren e Qytetit
Arifi: Ish pushteti keqpërdori paratë e Republikës së Kosovës

Sot u mbajt seanca e tretë e Këshillit komunal në Preshevë.

“Përveç tjerash, në seancë si pikë e veçantë e rendit të ditës ishte dhe miratimi i buxhetit të përkohshëm për kuartalin e dytë të vitit 2024”, njoftoi kryetari i komunës, Shqiprim Arifi.

“Në kuadër të buxhetit janë planifikuar kryesisht mjetet financiare për mbulimin e shpenzimeve rrjedhëse të institucioneve publike dhe projektet kapitale, të cilët janë duke u realizuar në kuadër të Planit të investimeve kapitale dhe ato në bashkëpunim me donatorët e jashtëm”, thuhet në njoftimin e kryetarit Arifi.

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615