HomeNë fokus

Kjo pesëshe do ta udhëheq Medvegjën deri në zgjedhjet lokale

Deri në zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale, komuna e Medvegjës do të udhëhiqet nga Organi i Përkohshëm prej pesë anëtarësh. Kryetari i Organit

Arifi takon ambasadorin e Zvicrës
Prej sot në Zvicër pa karantinim për shtetasit e Serbisë
Kjo është autoambulaca moderne për Bujanocin

Deri në zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale, komuna e Medvegjës do të udhëhiqet nga Organi i Përkohshëm prej pesë anëtarësh.

Kryetari i Organit të Përkohshëm është zgjedhur njëri nga koordinatorët e SNS-it në këtë komunë, Dragan Kuliq.

Anëtarët e Organit të Përkohshëm janë koordinatori i dytë i SNS-it, Goran Ivanoviç, kryetari i deridjeshëm i komunës Nebojsha Arsiq, të cilit nga selia qëndrore  i’u propozuar të jepte dorëheqjen, Milan Stevanoviç nga SPS dhe Florim Sahiti nga Partia për Veprim Demokratik (PV),ka mësuar JUGpress, transmeton FOLonline.

 

COMMENTS