HomeNë fokus

Ka filluar shërndarja e librave nga Shqipëria

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar Ragmi Mustafa me bashkëpunëtorët e tij kanë nisur sot me shpërndarjen e librave të ardhura nga Republika e Sh

Qeveria e Kosovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Këshillin Kombëtar Shqiptar
APN: Keqpërdorimet e qeverisjes Sinani dhe shuma enorme të shpërdoruara nga buxheti i komunës
I arrestuari në Bujanoc është nga Podujeva?


Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar Ragmi Mustafa me bashkëpunëtorët e tij kanë nisur sot me shpërndarjen e librave të ardhura nga Republika e Shqipërisë.
Sipas një njoftimi të mëhershëm nga ky institucion, librat sot janë distribuar në shkollat fillore në Miratoc, Caravajkë, Rahovicë dhe Raincë, transmeton FOLonline.
„ Aksion i tillë do vazhdojë edhe ditëve në vijim…
Numri i përgjithshëm i nxënësve që do përfitojnë tekste falas është 4052, rreth 20 mijë libra, që do shpërndahen nga Këshilli Kombëtar Shqiptar.
Një punë intensive e KKSH-së, që nxënësit shqiptar të Luginës të jenë konkurrent me nxënësit e shkollave fillore në rajon „, thuhet në postimin e KKSH-së.

COMMENTS