HomeShoqëri

Ja sa para jepen për shpenzimet e rrugës

Në bazë të Vendimit të Shërbimit Trupit Koordinues të Qeverisë së RS për Komunat Preshevë,Bujanoc dhe Medvegjë, Nr.100-412-03-00056-1/2021, datë 0

Asfaltohet një rrugë në Samolicë
Parapërgatitjet për regjistrimin e popullsisë
MUSTAFA: 5 PËRGJIGJE NDAJ SHPIFJEVE TË SHQIPRIM ARIFIT

Në bazë të Vendimit të Shërbimit Trupit Koordinues të Qeverisë së RS për Komunat Preshevë,Bujanoc dhe Medvegjë, Nr.100-412-03-00056-1/2021, datë 03.11.2021, Komisioni për zgjedhjen  e  ndihmës të njëhershme- sociale, me qëllim për të mbuluar një pjesë të shpenzimeve të transportit, për nxënësit e shkollës së mesme në territorin e komunës së Bujanocit, shpall THIRJE PUBLIKE PËR NDARJEN E MJETEVE FINANSIARE NDIHMA TË NJËHERSHME, PËR TË MBULUAR NJË PJESË TË SHPENZIMEVE TË TRANSPORTIT, PËR NXËNËSIT E SHKOLLËS SË MESME NË TERRITORIN E KOMUNËS BUJANOCIT.

Linku i Thirjes publike me kushtet që duhet të plotësohen:

https://bujanovac.rs/wp-content/uploads/2021/11/%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%B2-Thirja-publike.docx

 

COMMENTS